Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Ο Καραμανλής θέλει εκλογές...και η γαλοπούλα Χριστούγεννα!

Μένω έκπληκτος με τα γραφόμενα τελευταία σε εφημερίδες και blogs ότι ο Καραμανλής θέλει να πάει σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αρκετοί μάλιστα δίνουν και πιθανές ημερομηνίες 2 Νοεμβρίου, 9, 16 και πάει λέγοντας.
Παρακολουθώντας τα πολιτικά πράγματα από κοντά για αρκετά χρόνια δεν το χωρά η λογική μου γιατί να επιδιώκει εκλογές η ΝΔ. Ένα χρόνο πριν, με τελείως διαφορετικό πολιτικό τοπίο με όλες τις δημοσκοπήσεις θετικές και με το Πασοκ σε αφασία, για μερικές χιλιάδες ψήφους κέρδισε την αυτοδυναμία και αυτή με δύο (2) βουλευτές παραπάνω όλους και όλους.
Δεν νομίζω πως σήμερα υπάρχει έστω και ένας Ελληνας σε όποιο κόμμα και αν ανήκει που να πιστεύει πως σε εκλογές μέσα στο κοντινό μας μέλλον η ΝΔ θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Ας μην αναφέρω τους λόγους, είναι προφανείς και ας μην τρώω τον χρόνο του αναγνώστη.
Αρα σε εκλογές σε σύντομο χρόνο η ΝΔ η θα τις χάσει η στην καλύτερη περίπτωση δεν θα έχει αυτοδυναμία. Και στις δύο περιπτώσεις η κατάσταση για αυτήν θα είναι χειρότερη από σήμερα . Το μόνο θετικό για την «παρέα» πως θα παραγραφούν τα τυχόν ποινικά αδικήματα της αν γίνουν εκλογές χωρίς εν τω μεταξύ να απαγγελθούν κατηγορίες. Δεν βρίσκω καμμία άλλη λογική εξήγηση για να πάει ο Καραμανλής σε εκλογές. Εκτός αν δεχτούμε ότι έχει την ίδια ανυπομονησία με αυτήν που έχουν οι γαλοπούλες για τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: